Syksyn Joogakurssit, meditaatio- ja naistenvoimaryhmät

Lempeä hathajoogakurssi Oulussa alkaa 21.8. keskiviikkoisin klo 13.00.- 14.00. (Yhteensä 12 kertaa)

Lempeää, kehoa ja mieltä avaavaa liikettä ja läsnäoloa. Hathajoogassa yhdistyy asanat, hengitys sekä tietoinen läsnäolo. Kurssi sopii myös aloittelijoille tai henkilöille, joilla on kehossa liikkumiseen liittyviä haasteita. Hathajooga opettaa meitä kuulostelemaan kehoa sekä mieltä ja kaikki liikkeet tehdään oman kehon rajoja kunnioittaen, lempeydellä ja hyväksymisellä. Jooga asanoita tehdään matolla sekä seisten mm. tasapaino asanat ja kehoa lämmittävät liikkeet. Tunti päättyy ihanaan loppurentotumiseen, joka rauhoittaa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. 

Ota kurssille mukaan oma joogamatto, vesipullo ja rentoutumiseen lämmintä vaatetta (tai pieni viltti).

Kurssiaika: 21.8. - 20.11. (Ei viikolla 38 ja 43). Joogatunteja yhteensä 12 kertaa. 
Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7. Tanssisali 1 (sijaitsee kolmannessa kerroksessa). 
Kurssihinta: 120€ Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 100€ 

Ilmoittautuminen: Varaa kurssipaikka Yoga Feenixin verkkokaupasta. Samalla maksat kurssin varausmaksun, joka on puolet kurssimaksusta. Loppumaksu laskutetaan kurssin alkaessa. Ilmoittaudu joogakurssille!

Hathajooga tuo tasapainoa keholle sekä mielelle!

Sana "Hatha" tulee sanskritin kielisistä sanoista Ha ja Tha. Ha tarkoittaa aurinkoa ja Tha kuuta. Kaksi vastakkaista energiaa, jotka luovat yhdessä tasapainoa ja harmoniaa. Hathajooga vahvistaa ja notkistaa kehoa, vähentää jännitystä, kirkastaa mieltä sekä parantaa unta, keskittymistä ja tasapainoa. Hathajooga sopii rauhallisesta joogasta kiinnostuneille, jossa asanat ja meditaatio tehdään ilman suorittamista, kehon tuntemuksia kuunnellen. 

DanceFitYoga Maratonit Liikuntakeskus Sportellossa

Dynaamisen joogan ystäville tehokas joogamaraton saa sykkeen nousemaan, hien virtaamaan ja mieli keskittyy asanoihin, hengitykseen ja läsnäoloon. Vuodelle 2024 lanseerattu uusi JOOGAMARATON tuntikonsepti sopii etenkin fyysisestä joogaharjoituksesta kiinnostuneille. Joogamaratonit on jaettu kahteen eri tuotekategoriaan: Vinyasa Flow ja DanceFitYoga. 

Vinyasa Flow on dynaaminen, virtaava joogaharjoitus, jossa hengitys rytmittää asana työskentelyä. Teemme mm. aurinkotervehdyssarjaa, tasapainoliikkeitä ja inversioita. Harjoitusta tehdään omaa kehoa kuunnellen ja annan myös vaihtoehtoisia liikkeitä eri tasoisille joogaajille. Tunti päätetään loppumeditaatioon ja rentoutumiseen. 

DanceFitYoga on Suomalainen ryhmäliikuntakonsepti, jossa yhdistyy kolme erinomaista lajia. Tanssi. lihaskuntoharjoittelu sekä dynaaminen jooga. Tunti alkaa tanssiosuudella, jossa saadaan keho lämpimäksi ja musiikin rytmi nostaa energiatasoa. Lihaskunto osuudessa käydään läpi kehon eri lihasryhmät ja vastuksena toimii oma keho. Toistot tekevät lihaskuntoharjoittelusta tehokasta. Dynaaminen joogaosuus venyttää ja huoltaa lihaksia. Tunti päättyy loppu rentoutumiseen. 

Joogamaratonit pidetään kerran kuussa lauantaisin klo 11.00. - 13.00. Oulun keskustassa, LiikuntakeskusSportellossa. Osoite on Kansankatu 47, 90100 Oulu. Tule paikalle 10-15 minuuttia etukäteen, niin pääsemme aloittamaan ajoissa. 

Voit osallistua Joogamaratoniin kertamaksulla tai edullisemmalla sarjakortilla. Sarjakortilla voit maksaa myös ystäväsi ja kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kertamaksun voit ostaa etukäteen Yoga Feenixin verkkokaupasta tai paikan päältä käteisellä tai mobilepay maksulla. Joogamaratonit voit maksaa myös Smartumila tai Edenredillä. 

HINTA 
Kertamaksu 25€/hlö 
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 20€/hlö 
5 x Sarjakortti 65€ (Kertamaksu 13€)

Ota mukaan oma joogamatto lämmintä pusakkaa/pieni peitto ja villasukat rentoutumiseen ja vesipullo. DanceFitYogaan tarvitset jumppatossut. Joogamattoja ja tiilejä on myös lainattavissa paikan päällä. 
 
Syksyn joogamaratonit 
31.8. DanceFit Yoga Maraton 
14.9. Vinyasa Flow Yoga Maraton 
12.10. DanceFit Yoga Maraton 
 9.11. Vinyasa Flow Yoga Maraton  

DanceFitYoga - tanssia, lihaskuntoa ja joogaa!

Naisten Voimaryhmä

Naisten voimaryhmään ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka haluavat kasvattaa ”henkisiä muskeleita”, saada työkaluja oman hyvinvoinnin tukemiseen ja jaksamiseen turvallisessa yhteisössä. Ryhmässä saamme kohdata toisemme ja itsemme autenttisesti, ilman rooleja. Pysähtyminen oman kehomielen ääreen saattaa olla alkuun haastavaa, mutta palkitsevaa. 

Oman itsetuntemuksen kasvattaminen antaa ymmärrystä ja rohkeutta olla oma itsensä. Sydämen viisauden kuuntelu avaa oven sielutietoisuuteen. Voimaryhmän työpajoissa käytämme erilaisia metodeja mm. liikettä, ääntä, aistituntemuksia, kosketusta, traumojen purkamista, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja energiatyöskentelyä. Ryhmässä saat tulla nähdyksi ja kuulluksi. Voit osallistua keskusteluihin tai olla vastaanottajan roolissa ja tulla olemaan ja pysähtymään. Illan ohjelma on vapaata, feminiinistä virtausta ja tärkeintä ryhmässä on luoda luottamuksellinen, välittävä ja turvallinen ilmapiiri. 

TÄLLÄ HETKELLÄ EI OLE AVOINTA NAISTEN VOIMARYHMÄÄ, MUTTA VOIT TILATA TYÖPAJAN TAI NAISTEN VOIMAILLAN OMALLE RYHMÄLLESI! Ota yhteyttä sähköpostitse: yogafeenix@gmail.com