Joogapalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Yoga Feenix - Mistä kaikki alkoi?

Olen Tanja, Yoga Feenixin perustaja, äiti, taiteilija, kirjailija, elämästä nautiskelija, luontoa ja matkailua rakastava reissunainen.💖 
Jooga tuli elämääni yli 20 vuotta sitten. Kävin joogan viikkotunneille Helsingissä, kiinnostuin meditaatiosta, joogafilosofiasta, hengitys- ja läsnäoloharjoituksista ja luin paljon alan kirjallisuutta. Tein silloin hektistä työtä ilmailualalla esihenkilönä ja sain joogaharjoituksista paljon apua stressinhallintaan ja oman hyvinvointini ylläpitoon. Aikaisempi pitkä työtaustani on matkailuallalla. 

Olin töissä mm. Blue1:lla, Silja Linella, Aurinkomatkoilla ja useissa Lapin kohteissa Levillä, Luostolla ja Rovaniemellä. Rovaniemeltä olen myös syntyisin ja Lapissa opiskelelin luonto- ja elämysmatkailua. Nuorena opiskelin ja tein töitä vuoden Kaliforniassa sekä Tukholmassa. Paras tapa oppia kieltä ja saada elämänkokemusta.👍🤩 

Yoga Feenixin perustettiin vuonna 2017. Olin vuotta aiemmin ollut Kylli Kuukin joogaseikkailulla Balilla. Elin elämänvaihetta, jossa kaipasin rohkeutta ja muutosta. Olin jo aiemmin toimininut nelisen vuotta yrittäjänä kauneushoitolassa (valmistuin kosmetologiksi 2012) ja olin hankkinut hathajoogaohjaajan päätevyyden Suomessa, mutta jotain puuttui... Koin, että tarvitsen lisää taitoja ja kouluttauduin luovien alojen yrittäjäkurssilla sekä suoritin kansainvälisen Yoga Alliancen Yoga Teacher Trainingin Samma Karunan Joogakoulussa, Thaimaassa. 

Halusin rakentaa liiketoiminnan, jossa voin hyödyntää monipuolista ja kansainvälistä ammattitaitoni ja osaamista luovalla tavalla. Näin syntyi Yoga Feenix. Tällä hetkellä visionani on satsata enemmissä määriin joomatkoihin, -retriitteihin sekä elämystapahtumiin. Tarjota teille asiakkaille ihania irtiottoja uusiin maihin, maisemiin, luontoon ja oman autenttisen itsenne ääreen. Kiireettömyyttä, läsnäoloa, aitoutta, iloa, kiitollisuutta, onnellisuuden tunnetta ja opetella olemaan hetkessä. Opettaa taitoja ja välittää energiaa, jossa on hyvä olla omana itsenä, riittävänä.🥰 

 "Onnellisuus ei ole määränpää- se on elämäntapa"

Viikkotunnit ja kurssit pidän pääasiassa Oulun seudulla ja lähikunnissa. Suosittu alpakkajooga on alkukesän tuote, jota järjestämme Linnunradantilalla. Alpakkajoogaa saa myös tilaustuntina touko-kesäkuussa ryhmille ja työporukoille. Retriittejä ja joogatapahtumia ohjaan mm. Ukkohallassa, Rokualla, Iso-Syöttellä ja Levillä. Joogamatkat toteutan yhteistyössa matkatoimista Nazarin kanssa. Keväällä järjestämme joogamatkan Kreikkaan ja syksyn joogamatka pidetään Turkissa.  

Yoga Feenixin verkkokaupasta löytyvät tarkemmat tiedot tulevista kursseista, työpajoista, retriiteistä sekä joogamatkoista. Lisäksi pidän yksityistunteja yrityksille, liikuntaseuroille sekä teen henkilökohtaisia joogaohjelmia.
Koulutus ja työkokemus

 • DanceFitYoga Ohjaaja koulutus 2023 
 • RYT200 Yoga Alliance, kansainvälinen joogaohjaajakoulutus 2018 
 • Kokonaisvaltainen joogaohjaajakoulutus 2014 
 •  Työhyvinvointivalmentajakoulutus 2013 
 • Luonto- ja Elämysmatkailututkinto 1999 
 • SKY Kosmetologitutkinto 2012 
 • SVOL:n ryhmäliikuntaohjaaja koulutus 1998, 2014 
 • Työkokemus Aurinkomatkat, Matkaopas 1999 
 • Villipohjola, Matkaopas 1998-1999 
 • Blue 1, Lentoemäntä, turvakouluttaja, esihenkilö 1999-2012
 • Silja Line 2014-2016 
 • Yrittäjänä vuodesta 2012
Jooga on hyvinvointia keholle ja mielelle!
Jooga ei ole pelkästään fyysistä liikettä, vaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen kuuntelua, läsnäoloa ja hyvinvointia tukevia valintoja.

Tärkeintä ohjaustyössäni on asiakasturvallisuus, ohjaustyö kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta, läsnäolo hetkessä, positiivisuus ja hyvinvointia edistävien ideoiden ja ajatuksien jakaminen. 
Minua motivoi asiakkailtani saama kiitos, mm. kuinka jooga on vaikuttanut tervehdyttävästi selkäongelmiin, opettanut rentoutumaan sekä auttanut nukahtamisvaikeuksissa. Hektisessä ja suorittavassa elämässämme jooga, paitsi lisää kehotietoisuutta, se myös opettaa hiljentymään ja kuuntelemaan omaa sisintään, omaa sielua. 

"Jooginen ajattelu" ja arvomaailma, ovat laajentaneet elämänkatsomustani, opettaneet hyväksymään, olemaan kiitollinen ja elämään rakkauden kautta. 
Lämpimästi toivotan Sinut tunneilleni tutustumaan joogaan ja sen hyvää tekeviin vaikutuksiin. 
Nähdään joogamatolla! Rakkaudella Tanja ❤️